AMARE RuCMIYE KORONA DuR IRAN Vu JuHAN. YEKsuNBE 1399/2/7

image-1.png

  • مقامات جمهوری اسلامی تا روز یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، مرگ ۵ هزار و ۷۱۰ نفر را به طور رسمی اعلام کردند و تعداد کل مبتلایان هم به ۹۰ هزار و ۴۸۱ نفر رسید. این آمار در حالی است که یک مقام سازمان بهداشت جهانی گفته است آمار اعلام شده مقامات ایران درباره مبتلایان به ویروس کرونا تنها یک پنجم مبتلایان واقعی است
  • تا روز یکشنبه ۷ اردیبهشت در آمریکا بیش از ۹۶۰ هزار نفر به ویروس کرونا مبتلا شده و بیش از ۵۴ هزار نفر جان باخته‌اند. آمریکا بیشترین تعداد بیمار مبتلا به کرونا را در جهان دارد. این در حالی است که آمار رسمی چین، روسیه و ایران قابل راستی آزمایی توسط کارشناسان مستقل نیست و نمی‌تواند معتبر و نهایی تلقی شود.
  • براساس آخرین آمار کرونا در جهان، شمار جانباختگان براثر این بیماری از ۲۰۰هزار نفر گذشته و تعداد مبتلایان نیز به سه میلیون نفر نزدیک شده است.

    در حالی بحران کرونا در جهان ادامه دارد که نخست وزیر فرانسه از ارائه طرحی برای کاهش قرنطینه در روز سه شنبه به پارلمان این کشور خبر داده است.

    براساس این طرح ۱۷ الویت در نظر گرفته شده از جمله قرار است که مدارس و برخی از شرکت‌ها بازگشایی شوند.همچنین حمل و نقل عمومی به حالت عادی بازگردند. همچنین بناست که برنامه ردیابی بیماران کرونا در این کشور نیز رونمایی شود.

    سازمان بهداشت جهانی نیز نسبت به «گذرنامه‌های مصونیت» برای بیماران بهبودیافته از کرونا هشدار داده و اعلام کرد که در حال حاضر هیچ مدرکی وجود ندارد که افراد بهبودیافته دارای آنتی بادی هستند و برای بار دوم مبتلا به کرونا نمی شوند.

    برخی از کشورها در نظر دارند به افرادی که به کرونا مبتلا شده و بهبود یافته اند، «گذرنامه مصونیت» بدهند به این معنی که آن‌ها در برابر عفونت مجدد این بیماری مصون هستند و می توانند به کار بازگردند.

    وزارت بهداشت مکزیک روز شنبه از ۹۷۰ مورد جدید کرونا در این کشور خبر داد مرگ ۸۴ بیمار را نیز تایید کرد. به این ترتیب شمار مبتلایان به کرونا در مکزیک به بیش از ۱۳هزار و ۸۰۰نفر رسیده و تا کنون هزار و ۳۳۰ نفر نیز جان باخته‌اند اما دولت اعلام کرده که احتمالا شمار واقعی مبتلایان بیش از موارد تایید شده است.

    گزارش‌ها حاکی است که ممنوعیت تردد در عربستان سعودی در سراسر این کشور تا حدودی کاهش خواهد یافت اما منع تردد در مکه به شکل قبل به صورت ۲۴ ساعته باقی خواهد ماند.

    همچنین برخی فعالیت های اقتصادی و تجاری از جمله فروشگاه های خرده فروشی در ماه از ششم تا بیستم ماه رمضان بازگشایی می شود.

    اما در استرالیا اپلیکیشن ردیابی کرونا با وجود نگرانی های بسیار درباره حفظ حریم خصوصی روز یکشنبه به بازار عرضه شد. اسکات موریسون نخست وزیر استرالیا تایید کرد که نصب این برنامه اجباری نیست و استفاده از آن را یک «وظیفه مدنی، مانند خرید اوراق قرضه جنگ» در جنگ جهانی دوم تشبیه کرده است.

    در بریتانیا نیز سخنگوی نخست وزیری این کشور اعلام کرد که بوریس جانسون پس از پشت سر گذاشتن بیماری کرونا قرار است روز دوشنبه به سر کار خود بازگردد.

    نخست وزیر بریتانیا در روند بیماری در ماه آوریل سه شب را در بخش مراقبت های ویژه یک بیمارستان پشت سر گذاشت و پس از آن دوران نقاهت را در اقامتگاه رسمی خود گذراند.

  • به کودکان زیر ۱۴ سال اسپانیایی اجازه داده شده تا برای اولین بارپس از شش هفته از امروز از خانه خارج شوند. این اقدام در پی تصمیم دولت برای کاهش محدودیت‌هایی که به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا گرفته شده، صورت می‌گیرد.

    اما پارک‌ها و زمین‌های بازی همچنان به روی کودکان بسته است.

    اسپانیا از جمله کشورها در جهان است که بشدت تحت تاثیر شیوع ویروس کرونا قرار گرفته و از نظر آمار مرگ و میر دومین کشور پس از آمریکاست. تاکنون نزدیک به ۲۳ هزار نفر در این کشور جان خود را از دست داده‌اند.

    این کشور یکی از سخت‌ترین مقررات تردد را در بین کشورهای اروپایی به اجرا گذاشته است.

    اقدام دولت اسپانیا درکاهش محدودیت‌ها برای کودکان، با استقبال والدین و همچنین کودکان روبرو شده است.

    براساس مقررات جدید دولت اسپانیا حدود ۶ میلیون کودک زیر ۱۴ سال اجازه دارند که هر روز تنها به مدت یک ساعت بین ساعات ۹ صبح تا ۹ شب فقط برای یک کیلومتر از خانه های خود دور شوند.

    این کودکان را باید یک بزرگسال همراهی کند.

    کودکان اجازه دارند که از دوچرخه و یا اسکیت استفاده کنند.

    سایر مقررات مربوط به قرنطینه همچنان به قوت خود باقی است و دولت درباره کاهش بخش دیگری از محدودیت ها در نیمه دوم ماه آینده میلادی (ماه مه) تصمیم گیری خواهد کرد.

    کاهش محدودیت ها برای کودکان با استقبال روانشناسان هم مواجه شده است. به گفته آن ها حتی روزانه یک ساعت در خارج از خانه می تواند در شرایط روحی و ذهنی کودکان تاثیر داشته باشد

Hello World!