آمار رسمی جانباختگان کرونا در ایران به ۲ هزار و ۷۵۷ نفر و در جهان به ۳۴ هزار نفر رسید /دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۹

image.png

کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت ایران تازه‌ترین آمار مبتلایان و جان‌باختگان ویروس کرونا را اعلام کرد و براساس آن در شبانه روز گذشته در ایران ۳ هزار ۱۸۶ مبتلای جدید شناسایی شده و ۱۱۷ نفر نیز جان خود را از دست داده اند.

به این ترتیب شمار کل مبتلایان به کووید-۱۹ در ایران به ۴۱ هزار و ۴۹۵ نفر و فوت‌شدگان به ۲ هزار و ۷۵۷ نفر افزایش یافت.

تعداد کل بهبود یافتگان نیز به ۱۳ هزار و ۹۱۱ نفر اعلام شده است.

روز گذشته تعداد مبتلایان به کرونا در ایران ۳۸ هزار و ۳۰۹ نفر و فوت‌شدگان به ۲ هزار و ۶۴۰ نفر اعلام شده بود.

پیشتر یک مقام شهرداری تهران اعلام کرده بود که در اثر شیوع کرونا استفاده مردم از وسایل حمل و نقل عمومی در این شهر ۸۵ درصد کاهش داشته و "سرفاصله حرکت وسایل حمل و نقل عمومی افزایش یافته است".

به گفته وی کاهش تعداد مسافران مترو در تهران به قدری بوده که "در خط فرودگاه امام خمینی در یک روز تنها سه مسافر از آن استفاده کردند یا بعضاً دیده می شود که اتوبوس ها خالی در سطح شهر تردد می کنند."

یک مقام ارشد استانداری کرمانشاه نیز گفته است، در پی شیوع بیماری کرونا محدودیت‌هایی در بحث ترددهای ریلی، هوایی و زمینی اعمال شده و تمامی سفرهای ریلی به این استان لغو و "فقط پرواز محدود به تهران آن هم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی داریم".

استاندار مازندران هم خبر از کاهش ۸۵ درصدی مسافرت های نوروزی در این استان داد و گفته است که اعمال محدودیت تردد و با هدف "قطع زنجیره ابتلا به کرونا" در حال انجام است.

آمار جهانی کرونا

تا صبح امروز بیش از ۷۲۳ هزار و ۵۰۰ نفر در جهان به ویروس کووید-۱۹ مبتلا شده اند که در اثر آن نزدیک به ۳۴ هزار نفر جان خود را از دست داده اند.

تعداد کل بهبودیافتگان پس از ابتلا به کرونا در جهان تا به امروز نزدیک به ۱۵۲ هزار نفر گزارش شده است.

کشوری که بیشترین آمار مبتلایان را به خود اختصاص داده ایالات متحده آمریکا با نزدیک به ۱۴۳ هزار مبتلا و پس از آن ایتالیا با نزدیک به ۹۸ هزار نفر است و پس از آن چین، اسپانیا، آلمان، فرانسه، ایران و بریتانیا قرار دارند.

در آمار جانباختگان ابتلا به ویروس کرونا، ایتالیا با نزدیک به ۱۱ هزار نفر و اسپانیا با نزدیک به ۷ هزار نفر بیشترین و پس از آنها چین، ایران، فرانسه، آمریکا و بریتانیا بیشترین مرگ بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ را داشته اند.

در آمریکا دونالد ترامپ که پیش‌تر ابراز امیدواری کرده بود محدودیت‌های کرونا را تا روز عید پاک لغو کند گفته با توجه به وضعیت فعلی و احتمال به اوج رسیدن منحنی قربانیان کووید-۱۹ تا دو هفته دیگر، تصمیم گرفته محدودیت‌های آمد و شد و فاصله‌گذاری فیزیکی را تا پایان ماه آوریل تمدید کند. رئیس‌جمهور آمریکا گفته امیدوار است اوضاع از اول ماه ژوئن بهتر و به سوی نرمال حرکت کند.

شهرداری مسکو نیز اعلام کرده با افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا در این شهر محدودیت‌هایی شدید اعمال خواهد شد. این تصمیم پس از آن اعلام شد که شمار مبتلایان ویروس جدید کرونا در این شهر از هزار نفر فراتر رفت.

یک مقام بهداشتی دولت بریتانیا هم گفته بازگشت به وضعیت قبل از اپیدمی کرونا ممکن است ۶ ماه طول بکشد.

در استرالیا نیز با افزایش تعداد مبتلایان دولت این کشور محدودیت های سخت تری را برای تعاملات اجتماعی وضع کرده است.

آرژانتین هم اعلام کرد که قوانین اجباری قرنطینه در این کشور را تا اواسط ماه آوریل تمدید می‌کند.

اما در چین برای چهارمین روز پیاپی تعداد مبتلایان به کرونا کاهش یافته و از ۳۱ ابتلای جدید که روز دوشنبه شناسایی شد ۳۰ مورد آن از خارج به چین وارد شده بودند.

Hello World!