کرونا در ایران و جهان/شمار مبتلایان به کرونا در ایران از ۵۰ هزار نفر گذشت و در جهان به۹۴۰ هزار و ۶۲۲ نفر رسید/ پنجشنبه ۱۴ فروردین ۱۳۹۹

image.png

شمار کل مبتلایان به کووید-۱۹ در ایران، به ۵۰ هزار و ۴۶۸ نفر و جان‌باختگان به ۳۱۶۰ نفر رسید،

کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت ایران تازه‌ترین آمار مبتلایان و جان‌باختگان ویروس کرونا را اعلام کرد و براساس آن در شبانه روز گذشته در ایران ۲۸۷۵ مبتلای جدید شناسایی شده و ۱۲۴ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

شمار کل مبتلایان به کووید-۱۹ در ایران، به ۵۰ هزار و ۴۶۸ نفر و جان‌باختگان به ۳۱۶۰ نفر رسید، .

تعداد کل بهبود یافتگان نیز ۱۶ هزار و ۷۱۱ نفر اعلام شده است.

روز گذشته، تعداد جانباختگان ۳ هزار و ۳۶ نفر و شمار مبتلایان نیز ۴۷ هزار و ۵۹۳ نفر اعلام شده بود.

اعلام مبلغ و مشمولان بسته معیشتی کرونا

دولت اعلام کرده برای جبران خسارت کسب‌ و کارهای آسیب دیده، یک بسته معیشتی کرونا معادل ۲۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان به حساب برخی از خانوار‌ها واریز خواهد کرد.

همزمان حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران در تازه‌ترین اظهاراتش درباره وضعیت شیوع ویروس کرونا در ایران گفته این ویروس "ممکن است تا ماه‌های آینده یا تا آخر سال با ما باشد".

عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور ایران گفته "تا کشف دارو باید فاصله گذاری اجتماعی و فیزیکی ادامه یابد". متخصصان می‌گویند کشف دارو ممکن است برای ماه‌ها به طول بینجامد.

روز گذشته، سعید نمکی وزیر بهداشت ایران اعلام کرد ایران هنوز در مرحله مدیریت بیماری قرار دارد، نه مهارِ آن.

آمار مبتلایان به کرونا در جهان به یک میلیون نفر نزدیک شده است و شمار مرگ نیز به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ از ۴۷هزار و ۵۰۰ مورد گذشت.

براساس آخرین آمار منتشر شده آمار مبتلایان به کرونا در جهان ۹۴۰ هزار و ۶۲۲ نفر است و تا کنون ۴۷هزار و ۵۱۶ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند. آمریکا، ایتالیا، اسپانیا و چین بیشترین آمار مبتلایان را به خود اختصاص داده‌اند.

اسپانیا از مرگ ۹۵۰ نفر در اثر ابتلا به ویروس کرونا در بیست و چهار ساعت گذشته خبر داده که این بالاترین میزان تاکنون در این کشور و همچنین اندکی پس از رکورد شمار مرگ و میر در ایتالیاست.

تاکنون بیش از ده هزار نفر در اسپانیا جان خود را از دست داده و شمار مبتلایان به این ویروس بالغ بر ۱۰۰ هزار نفر گزارش شده است.

امروز ششمین روز متوالی در اسپانیاست که شمار تلفات ویروس کووید ۱۹ بیشتر از ۸۰۰ نفر است.

تا روز پنجشنبه ۱۴ فروردین در آمریکا ۲۱۵ هزار و ۳۵۷ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده و ۵۱۱۳ نفر جان باخته‌اند. آمریکا بیشترین تعداد بیمار مبتلا به کرونا را در جهان دارد

اردوگاه پناهجویان «ریتسونا» در یونان، در پی ابتلای بیست پناهجو به ویروس کرونا به مدت دو هفته قرنطینه خواهد شد.

این اردوگاه، خانه بیش از ۲ هزار پناهجو است.

اردوگاه «ریتسونا»، پس از نتیجه مثبت آزمایش کرونای زنی که در بیمارستانی در آتن زایمان کرده بود، شروع به انجام تست کرونا از پناهجویان کرد.

اردوگاه پناهجویان «ریتسونا» در یونان، در پی ابتلای بیست پناهجو به ویروس کرونا به مدت دو هفته قرنطینه خواهد شد.

این اردوگاه، خانه بیش از ۲ هزار پناهجو است.

اردوگاه «ریتسونا»، پس از نتیجه مثبت آزمایش کرونای زنی که در بیمارستانی در آتن زایمان کرده بود، شروع به انجام تست کرونا از پناهجویان کرد.

در بریتانیا به گفته وزارت بهداشت و درمان تاکنون ۲۹۲۱ نفر به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

این وزارتخانه در توییتی تایید کرده که تا امروز از ۱۶۳ هزار و ۱۹۴ نفری که تست کرونا داده اند، نتیجه تست ۳۳ هزار و ۷۱۸ نفر مثبت بوده است.

در بلژیک شمار تلفات ویروس کرونا از یک هزار نفر گذشته است.

در فیلیپین، رودریگو دوترته، رئیس جمهور هشدار داده آن‌هایی که برای محدودیت‌های ایجاد شده به منظور مهار ویروس کرونا دردسر درست کنند، هدف تیراندازی قرار می‌گیرند. او گفته پلیس و ارتش این اختیار را دارند در صورتی که جانشان در خطر باشد، به سوی افراد تیراندازی کنند.

در مصر مردم با استفاده از شبکه اجتماعی توییتر در خواست کرده‌اند تا کاخ‌های متعلق به عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهور در جریان شیوع ویروس به مراکز قرنطینه اختصاص داده شوند.

در هند کارشناسان محیط زیست گفته‌اند که جریان آب در رود گنگ از زمان اعمال قرنطینه به طرز چشمگیری بهبود پیدا کرده است. به گفته آن‌ها این محدودیت‌ها که از نه روز پیش به اجرا درآمده باعث شده تا زباله‌های صنعتی کمتری در این مقدس ترین رود کشور ریخته شود.

Hello World!