آمار رسمی کرونا در ایران و جهان / دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹

image.png

کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت ایران، امروز (دوشنبه ۸ اردیبهشت)، تازه‌ترین آمار مرگ و ابتلا به کرونا را اعلام کرد و براساس آن در ٢٤ ساعت گذشته ۹۹۱ مورد جدید شناسایی شده و ۹۶ نفر نیز جان باخته‌اند.

به این ترتیب شمار کل مبتلایان به کرونا در ایران به ۹۱ هزار و ۴۷۲ و فوت‌شدگان به ۵ هزار و ۸۰۶ نفر رسید. ۷۰ هزار و ۹۳۳ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

آقای جهانپور گفته است که ۳۰۱۱ نفر از بیماران در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

روز گذشته تعداد مبتلایان به کووید-۱۹در ایران به ۹۰ هزار و ۴۸۱ نفر و فوت‌شدگان به ۵ هزار و ۷۱۰ نفر اعلام شده بود.

علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت ایران نیز گفته است "حدود ۳۶۹ مرکز نمونه برداری در سراسر کشور ایجاد شده که به ۴۲۰ مرکز خواهد رسید".

ایرج حریرچی، دیگر معاون وزیر بهداشت ایران نیز اعلام کرد که با مصوبه جدید ستاد ملی مقابله با کرونا استفاده از ماسک در مترو اجباری است.

وی گفت که "۱۲۷ شهرستان طی دو هفته گذشته مرگ ناشی از کرونا نداشتند" و "در یکی از بازارهای شهرستان‌ها ۷۱ مورد جدید بیماری شناسایی کردیم".

این مقام وزارت بهداشت ایران گفت که در حال حاضر ۱۱۶ شهرستان در وضعیت سفید و ۴٠٠ شهرستان در وضعیت زرد که می توانند به سرعت قرمز شوند و ۶٠شهرستان بیشترین میزان بروز بیماری را دارند.

روز گذشته حسن روحانی، رئیس جمهور ایران در جلسه ستاد مقابله با کرونا گفته بود که نقاطی که در ایران وضعیت سفید به لحاظ ابتلا به کرونا داشته باشند، می‌توانند از نیمه اردیبهشت یا نیمه ماه رمضان مساجد، نمازجمعه و اماکن مذهبی‌ آنها باز شود.

آمار جهانی کرونا

طبق آمارهای رسمی کشورهای مختلف، تا صبح امروز بیش از ۲ میلیون و ۹۶۶ هزار نفر در دنیا به کرونا مبتلا شده و بیش از ۲۰۷ هزار نفر جان باخته‌اند و بیش از ۸۸۱ هزار نفر نیز بهبود یافته اند.

آمریکا بیشترین مبتلا را دارد، نزدیک به ۹۸۸ هزار نفر، پس از آن اسپانیا با نزدیک به ۲۲۷ هزار نفر و ایتالیا با بیش از ۱۹۷ هزار نفر قرار دارند. فرانسه، آلمان، بریتانیا، ترکیه، ایران و چین نیز در رتبه های بعدی هستند.

ویروس کرونا؛ تازه ترین آمار ابتلا در همه کشورها

در آمار جان‌باختگان، آمریکا بیشترین تعداد را با ۵۵ هزار و ۴۱۵ نفر دارد و پس از آن ایتالیا با ۲۶ هزار ۶۴۴ نفر و اسپانیا با بیش از ۲۳ هزار نفر. فرانسه، بریتانیا، بلژیک، آلمان، ایران و چین پشت سر این کشورها قرار دارند.

ایالت های بیشتری در آمریکا در حال حرکت تدریجی به سوی کاستن از محدودیت های اعمال شده با هدف مقابله با همه گیری ویروس کرونا هستند با این حال، به گفته بعضی از سیاستمداران آمریکایی، رعایت مقررات فاصله گذاری اجتماعی دست کم تا پایان تابستان ضروری است.

جوزپه کونته، نخست وزیر ایتالیا نیز می گوید مرحله دوم کاهش تدریجی محدودیت هایی که با هدف مقابله با همه گیری ویروس کرونا اعمال شده اند، از چهارم مه، پانزدهم اردیبهشت آغاز خواهد شد. وی مدارس را به دلیل شیوع کرونا تا سپتامبر (چهار ماه دیگر) تعطیل کرد.

عبدالفتاح عشرت احمدزی سخنگوی وزارت کار افغانستان نیز گفته است شیوع کرونا، بخش خصوصی، کسب و کارهای کوچک و روزمزدها را تحت تاثیر قرار داده است.

در پاکستان هم یک هفته پس از آنکه به نمازگزاران اجازه داده شد تا در ماه رمضان در مساجد نماز را اقامه کنند، دولت این کشور نسبت به شیوع ویروس کرونا در این ماه هشدار داده است.

آلمان نیز با ثبت یک هزار و ۱۸ نفر مبتلای جدید به کووید-۱۹ به نسبت هفته گذشته شاهد کاهش تعداد مبتلایان بوده است. از هفته گذشته محدودیت‌ها در آلمان کمی لغو شد و از امروز زدن ماسک در خارج از خانه در این کشور اجباری شده است.

در بریتانیا نیز شواهد حاکی از عبور این کشور از پیک کرونا است و تعداد مبتلایان و جان باختگان به ویروس کرونا براساس آمار روزانه به طور پیوسته‌ای کاهش یافته است.

با این حال هفته گذشته یک مقام ارشد بهداشتی دولت نسبت به کاهش و لغو محدودیت‌ها هشدار داد و گفت که "ما هنوز از محدوده خطر خارج نشده‌ایم و باید همچنان نسبت کنترل محدودیت‌ها جدی باشیم".

Hello World!