تازهترین آمار رسمی کرونا در ایرا ن و جهان /جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹
وزارت بهداشت ایران میگوید در ٢٤ ساعت گذشته ۵۵ نفر به علت کرونا جان باختهاند و یک هزار و ۵۵۶ مورد ابتلای جدید شناسایی شده است.
کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت ایران، امروز (جمعه ۱۹ اردیبهشت) گفت آمار رسمی مبتلایان کرونا به ۱۰۴ هزار و ۶۹۱ نفر و تعداد کل جان باختگان نیز به ۶ هزار و ۵۴۱ نفر رسیده است.
بنا به آمار رسمی، ۸۳ هزار و ۸۳۷ نفر نیز پس از ابتلا به کووید-۱۹ بهبود یافتهاند و ۲ هزار و ۷۱۱ نفر در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند.
روز گذشته آمار مبتلایان به کرونا در ایران ۱۰۳ هزار و ۱۳۵ نفر و تعداد کل جان باختگان نیز به ۶ هزار و ۴۸۶ نفر اعلام شده بود.
درباره درستی آمارهای رسمی کرونا در ایران هم منابع داخلی و هم منابع خارجی ابراز تردید کردهاند. مرکز پژوهشهای مجلس ایران آمار واقعی مبتلایان و جانباختگان را چند برابر آمار رسمی دانسته اما وزارت بهداشت میگوید تفاوت آمار به دلیل محدودیت آزمایش است.
امروز ایرج حریرچی، معاون وزیر بهداشت ایران در خصوص کند شدن روند نزولی ابتلا به کرونا هشدار داد.
آقای حریرچی گفته که روند نزولی ابتلا در کشور طی چند هفته گذشته کند شده و در استان خوزستان روند صعودی قابل توجه بوده است.
با کاهش محدودیتهای مختلف در ایران هشدارها در خصوص شیوع موج دوم ویروس کرونا در ایران بیشتر از گذشته است و براساس آخرین اعلام رسمی بیش از ۱۰ استان با روند صعودی ابتلا به کرونا روبرو بودهاند.
کرونا در دنیا
همزمان با کاهش محدودیتها در بیشتر کشورها که با آزادی بیشتر برای مردم همراه شده، تا صبح امروز بیش از ۳ میلیون و ۹۳۲ هزار به ویروس کووید-۱۹ مبتلا شدهاند.
تاکنون بیش از یک میلیون و ۳۴۸ هزار نفر نیز پس از ابتلا به کرونا بهبود یافتهاند.
شمار افرادی که به خاطر ابتلا به ویروس کرونا در جهان جان خود را از دست دادهاند، به نزدیک ۲۷۱ هزار نفر رسید.
در شمار مبتلایان، ایالات متحده با حدود از یک میلیون و ۲۹۳ هزار نفر بیشترین تعداد را دارد و پس از آن اسپانیا با نزدیک به ۲۵۷ هزار و ایتالیا با بیش از ۲۱۵ هزار نفر و سپس بریتانیا، روسیه، فرانسه و آلمان هستند.
ایالات متحده با ۷۶ هزار و ۹۴۲ نفر و پس از آن بریتانیا با ۳۰ هزار و ۶۱۵ نفر بیشترین تعداد جانباخته را دارند. ایتالیا، اسپانیا، فرانسه و برزیل در رتبه بعدی این جدول قرار دارد.
گرچه به خاطر روشهای مختلف کشورها در محاسبه و پایین بودن شمار تستهای تشخیصی در برخی از کشورها، ممکن است آمار واقعی در بسیاری از نقاط جهان پنهان مانده باشد.